Awaria PRĄDU w Chotomowie

Awaria PRĄDU w Chotomowie

Postprzez kaola » 6 lis 2012, o 16:16

Awaria PRĄDU w Chotomowie?

:11:
co się tak nagle zepsuło?
brak możliwośći kontaktu z energetyką LEGIONOWO?

=====
jak zabezpieczyć piec gazowy, pompę wodną?

proszę o rady, dziękuje
Avatar użytkownika
kaola
 
Posty: 478
Dołączył(a): 8 mar 2012, o 10:45
Lokalizacja: CHOTOMÓW

Re: Awaria PRĄDU w Chotomowie

Postprzez fce_tc » 6 lis 2012, o 18:37

Kupi sobie UPSa, nie używaj wody i przywyknij - bo to częste zjawisko...
albo... wyprowadź się...
Where there's muck there's money... that's why someone has to do the job...
Avatar użytkownika
fce_tc
 
Posty: 178
Dołączył(a): 11 maja 2009, o 10:58
Lokalizacja: Chotomów

Re: Awaria PRĄDU w Chotomowie

Postprzez szumski » 6 lis 2012, o 19:05

Teraz awarie prawie się nie zdarzają, kiedyś były częstsze.
Ja mam dwa obwody - kuchnia i hydrofor z kotłem wyłączone pod agregat, ale teraz zanim się zdecyduję na odpalenie to już włączają.
szumski
Kłusownik kołtuństwa
 
Posty: 4874
Dołączył(a): 29 sie 2006, o 06:21

Re: Awaria PRĄDU w Chotomowie

Postprzez Jendrula » 7 lis 2012, o 09:50

Kazek! Toż ty jesteś nawet na wojnę jądrową przygotowany z tymi generatorami!
Od dzisiaj możesz używać na forum pseudonimu MC Gywer!.
Brak prądu szczególnie dokuczliwy dla młodzieży bo jak nie ma Facebooga to nie ma życia, człowiek nie istnieje :11:
PS-zostały mi 2 wolne używane UPSy- jak toś chce gratis to proszę o maila na priva
Haec Sybillae foliis obscuriora- to mniej zrozumiałe od wyroczni Sybilli
Jendrula
 
Posty: 1630
Dołączył(a): 16 sty 2008, o 10:25
Lokalizacja: Dąbrowa Chotomowska


Powrót do Aktualności



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość