agata122 napisał(a):Marcin strasznie was boli że w naszej wsi jest spokój ludzie mogą się porozumieć a zmiany idą w dobrym kierunku. Czy uważasz że mieszkańcy Jabłonny to ciemna masa,która nie potrafi wybrać swoich przedstawicieli? Czy uważasz że 6500 tyś. osób się myli i nie wie kogo wybrać ? Najbardziej was boli że macie żadne przełożenie na to kto z naszej wsi zostanie wybrany do rady .
Pozdrawiam Agata
Agato,
a) zmiany "u was" dzieją się za nasze, całej Gminy, pieniądze. Jeśli uważasz, że to dobrze, to wiedz, że to dobrze tylko dla Was, 1/3 całej Gminy. I wiedz, że my z tym skończymy,
b) Mieszkańcy Jabłonny ciemni nie są. Ale jeśli radny Kubalski mówi mi, że jest już 4-tą kadencję i wciąż kręci swoje lody, to po prostu sygnał, że mieszkańcy nie patrzą, co robicie. A to zwyczajny ich błąd. Przepowiadam Ci, że Ty też polegniesz na tym, właśnie wróciłem z Jabłonki, nawet nie przeczuwasz, ilu masz krytyków we własnej wsi,
c) czy ja coś pisałem o wyborach radnych z Jabłonnej?

Co ja mam do tego? Mieszkańcy wybierają, ich prawo. Ale nie kontrolują potem skutków a skutki są opłakane. Mieszkańcy Jabłonny powinni też poczytać Twoje posty, Droga Sołtysko...
pozdrawiam,
Marcin