Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Chotomów i Dąbrowa Chotomowska

Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez kaola » 12 sie 2013, o 17:43

Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa :11:

Tyle tu się chwalono jej uruchomieniem i klapa , dzis byłem i niedziała , stanęła między piętrami, a podróżni nadal taskają wóżki, może ktoś by rozliczył ten stan, ponadto prosi się na już!, na schodach wykonanie podjazdu na wózki, rowery by ułatwić potrzebującemu.

pozdrawiam
Avatar użytkownika
kaola
 
Posty: 478
Dołączył(a): 8 mar 2012, o 10:45
Lokalizacja: CHOTOMÓW

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez szumski » 12 sie 2013, o 19:16

To nie ta winda. Gmina przejęła 2 windy przy wiadukcie. Tamta jest własnością PKP i serwisuje ją firma wynajęta przez kolej.

może ktoś by rozliczył ten stan

Pisz i dzwoń do tego gościa: https://www.facebook.com/slawomir.nowak2
Jemu podlega kolej.
szumski
Kłusownik kołtuństwa
 
Posty: 4874
Dołączył(a): 29 sie 2006, o 06:21

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez kaola » 12 sie 2013, o 19:28

KOLEJ tak, tylko czemu my to odpychamy od siebie.
Avatar użytkownika
kaola
 
Posty: 478
Dołączył(a): 8 mar 2012, o 10:45
Lokalizacja: CHOTOMÓW

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez szumski » 12 sie 2013, o 19:45

My to znaczy Ty???
Zauważyłeś awarię, jest tabliczka z numerem do serwisanta i nie zadzwoniłeś??? Jakiś aspołeczny jesteś?
szumski
Kłusownik kołtuństwa
 
Posty: 4874
Dołączył(a): 29 sie 2006, o 06:21

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez kaola » 13 sie 2013, o 08:51

Na zewnątrz nie zauważyłem tabliczki?, byłem bez okularów.
Avatar użytkownika
kaola
 
Posty: 478
Dołączył(a): 8 mar 2012, o 10:45
Lokalizacja: CHOTOMÓW

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez Jendrula » 13 sie 2013, o 15:03

Z windami na wiadukcie będzie podobnie? Gdzie ich pomysłodawca? niech odda zmarnowane pieniądze!!!!! :(
Haec Sybillae foliis obscuriora- to mniej zrozumiałe od wyroczni Sybilli
Jendrula
 
Posty: 1630
Dołączył(a): 16 sty 2008, o 10:25
Lokalizacja: Dąbrowa Chotomowska

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez szumski » 13 sie 2013, o 15:11

Jendrula napisał(a):Z windami na wiadukcie będzie podobnie? Gdzie ich pomysłodawca? niech odda zmarnowane pieniądze!!!!! :(


Jendrula, jak jeden złodziej sprzedał 3 razy jedno mieszkanie, w tym raz mnie (nie było jeszcze ksiąg elektronicznych a na wpis czekało się miesiącami), to czy uprawnia mnie to to uogólniania i żądania zwrotu kasy np. od Ciebie, boś pośrednik???
szumski
Kłusownik kołtuństwa
 
Posty: 4874
Dołączył(a): 29 sie 2006, o 06:21

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez kaola » 13 sie 2013, o 16:47

Winda to kość niezgody!
gdyby na schodach zrobić pochylnie, to więcej było by pożytku i trzeba się z tym pośpieszyć do zimy.
Avatar użytkownika
kaola
 
Posty: 478
Dołączył(a): 8 mar 2012, o 10:45
Lokalizacja: CHOTOMÓW

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez Jendrula » 14 sie 2013, o 10:03

Kazek! Mówię o konkretnym przypadku. Tego mieszkania nie kupułeś chyba za moim pośrednictwem, sam też wybrałeś z kim pracujesz i z kim zawierasz transakcję, więc wszelki konsekwencje tamtej decyzji dotyczą stron transakcji wymienionych w akcie notarialnym i tam powinienieś kierować pretensje. Z windami to było inaczej bo NIKT nie pytał mieszkańców czy tego potrzebują i JAKICH wind potrzebują oraz czy się godzą na TAKĄ KASĘ! A propos mogłbyś szanownym forumowiczom przypomnieć ile to kosztowały nas te niepotrzebne nikomu zabawki???? :papa:
Haec Sybillae foliis obscuriora- to mniej zrozumiałe od wyroczni Sybilli
Jendrula
 
Posty: 1630
Dołączył(a): 16 sty 2008, o 10:25
Lokalizacja: Dąbrowa Chotomowska

Re: Winda na stacji Chotomów kier. Warszawa

Postprzez kaola » 14 sie 2013, o 19:07

Winda może być jako dodatek, ale podjazdy i z jazdy dla wózków i rowerów powinny tez być nie tylko w tunelu, ale również na wejściu do peronu, wysilamy się na koszty windy!, a podstawowych pochylni brak, także podejście do peronu kier. W-wa, należy wykonać bo w tej chwili obok domu zawiadowcy można tylko nóżkę zwichnąć, najwyższy czas doprowadzić tam do porządku a nie b i a d o l i ć.
Avatar użytkownika
kaola
 
Posty: 478
Dołączył(a): 8 mar 2012, o 10:45
Lokalizacja: CHOTOMÓW

Następna strona

Powrót do Aktualności Chotomowskie



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron