Witam,
a ten plac zabaw w Dąbrowie to gdzie one będą budować?
pozdrawiam
MagdaM napisał(a):Na rogu Lipowej i Modrzewiowej - jak dla mnie to loaklizacja jest bardzo ok - mam tylko nadzieję, że zrobią coś również dla starszych dzieciaków, nie tylko dla maluszków.
MagdaM napisał(a):Na rogu Lipowej i Modrzewiowej - jak dla mnie to loaklizacja jest bardzo ok - mam tylko nadzieję, że zrobią coś również dla starszych dzieciaków, nie tylko dla maluszków.
Jendrula napisał(a):MagdaM napisał(a):Na rogu Lipowej i Modrzewiowej - jak dla mnie to loaklizacja jest bardzo ok - mam tylko nadzieję, że zrobią coś również dla starszych dzieciaków, nie tylko dla maluszków.
A może reaktywujemy wiatę z piwem z Wypoczynkowej, tylko bliżej placu zabaw, co by baczenie na dzieciaki mieć i... żeby miał kto do domu odprowadzić (czyli dzieciaki po zabawie)Namiastki podwórka nam brakuje, pojedyncze huśtawki w naszych ogrodkach tego nie załatwią a dzieciaki muszą sie poruszać co by nie spedzały ""na fejsie" całej doby.
Powrót do Polityczne dysputy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość