jablonka napisał(a):Mam pytanko odnośnie przystanków Szarych Szeregów, czy na pewno już działają, bo wczoraj jadąc 723 niestety autobus pomimo wciśnięcia na żądanie nie zatrzymał się, w związku z czym następny przystanek był dopiero przy targu. Przebieżki są zdrowe ale nie koniecznie w taka pogodę :-)
jablonka napisał(a):Tym razem kierowca się zatrzymał, chociaż "zapowiadacz" mówił następny przystanek Sobieskiego" i już myślałam że znowu ZTM zrobił mnie " w karolka".
jablonka napisał(a): Jesli chodzi o odśnieżanie, to chodnik, idąc od strony urzędu do przystanku odśniezony był elegancko, natomiast od przystanku do ul. Szarych Szeregów już nie. Ale śnieg już sam się ubił więc nie było problemu. Dziwi tylko kierunek odśnieżania, bo osoby wysiadające na tym przystanku idą raczej właśnie w kierunku szarych szeregów. Przeciwny kierunek to tylko pola, a jeśli ktoś podąża do Obi lub Kauflanda to wysiadł by raczej na przystanku Pałac bo stamtąd bliżej.
jablonka napisał(a):Igor, czy wiesz może na jak długo uruchomione zostały przystanki Szarych Szeregów i czy jest szansa że po zakończeniu przebudowy ul. Zegrzyńskiej dalej będą funkcjonować. Bo chyba nie po to zaprojektowano zatoki autobusowe i ustawiono wiaty żeby uruchamiać te przystanki tylko czasowo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość