hi hi hi
lubię popatrzeć jak się ktoś tak fajnie denerwuje.
Podyskutuj ze mną zamiast obrzucać mnie inwektywami. Nie wiem kogo na tym forum jeszcze nie obraziłeś...
Holokaust był skierowany w konkretne grupy społeczne/narodowości. Ja mówię ogólne o ludzkości i już na pewno nie o celowym działaniu w celu unicestwienia. Poczytaj trochę historii ludzkości. Popatrz na pewne analogie, na pewne prawidłowości w historii ludzkości. Jakaś duża wojna światowa, to niestety pewna prawidłowość historyczna i każdy historyk Ci to potwierdzi. Może ona wyglądać inaczej, niż jesteś sobie to w stanie wyobrazić, ale większość historyków uznaje ją za pewnik przyszłości.
Oczywiście nikogo do wojny i zabijania kogokolwiek nie namawiam, ale stwierdzam pewne fakty.
Co do ilości ludzi, to jest to fakt. I z faktami sobie nie podyskutujesz. To że jest nas za dużo, to też jest fakt. To że rozwarstwienie społeczne rośnie, to też jest naukowy fakt, a takie czynniki zazwyczaj prowadzą do konfliktu, czy Ci się to podoba czy nie

Eko-terrorystą nie jestem. Daleko mi do jakiegokolwiek terroryzmu. Ale jak mniemam po Twoich wypowiedziach, to miałbyś szansę się załapać i to nawet do samego kierownictwa

Ciężko się z Tobą Jendrula rozmawia. Ty po prostu nie przyjmujesz takiej możliwości, że ktoś inny może mieć rację. Twoja racja jest najtwojsza i jedyna słuszna. Każdy kto uważa inaczej jest wywrotowcem

Pozdrawiam
Bo w życiu bywa tak, że nie zawsze się jest na górze...